Stokab är till stor del en beställarorganisation

Våra leverantörer möter många gånger Stokabs kunder varför vi ställer lika höga krav på att uppfylla vår värdegrund - professionell, pålitlig och serviceinriktad - som vi ställer på våra egna medarbetare.

Upphandlingar

Vi annonserar vanligtvis större upphandlingar via Visma TendSign upphandlingsverktyg. Där hittar du alla aktuella och planerade upphandlingar på Stokab.

Innehållskrav faktura

För att din faktura ska hanteras på ett smidigt sätt i våra system är det viss information som är obligatorisk. Vi har listat upp vilka faktura-, leverantörs- och mottagaruppgifter som du måste ange när du skickar faktura till oss.

Värt för dig att veta

Tekniska specifikationer

Du som är entreprenör och har ramavtal med Stokab kan ta del av bygganvisningar och andra handlingar som är nödvändiga för ditt uppdrag. Mejla oss så ser vi till att skicka de tekniska specifikationer du önskar.


Mejla vår tekniska chef

Gemensamt utgångsläge

Professionell, Pålitlig och Serviceinriktad

är den värdegrund som våra medarbetare arbetar utifrån och som förväntar vi oss att du som leverantörer också ska leva efter.Läs mer om vår värdegrund

Elektronisk fakturering

För vårt gemensamma arbete att uppnå ett klimatsmart samhälle uppmanar vi dig som leverantör att skicka elektroniska fakturor till oss. Vi följer Stockholms stads riktlinjer för elektronisk fakturering. 


Läs mer om e-fakturering på Stockholm.selänk till annan webbplats